Over ons

Bij FIT&COMMIT helpen wij jou bij het bereiken van je fitnessdoelen. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en motiveren op weg naar een gezondere levensstijl. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon in beweging wil zijn. Wij bieden 1 op 1-, duo-, en smallgroup trainingen.

 

De trainingen worden zo in elkaar gezet dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meetrainen, of je nou beginner of gevorderd bent.

Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te motiveren op weg naar succes.

Kom langs en ervaar zelf de fijne en inspirerende sfeer bij FIT&COMMIT en laat ons je begeleiden tijdens je reis naar fysieke- en mentale fitheid.

Kom vandaag nog langs en begin met werken aan een sterker en gezonder lichaam!

 

 

Even voorstellen

Janaiska, 28 jaar oud en een toegewijde sportliefhebber die haar passie voor een gezonde levensstijl en lichaamsbeweging deelt met anderen. 

Zij streeft ernaar anderen te inspireren en te helpen tijdens hun fitnessjourney, ongeacht hun doel. Zij combineert haar eigen energie met de oprechte wens om anderen te ondersteunen bij het bereiken van hun fitnessdoelen.

Haar inzet voor een actieve levensstijl weerspiegelt zich niet alleen in haar persoonlijke levensstijl, maar ook in haar verlangen om anderen aan te moedigen om gezondheid en welzijn centraal te stellen in hun dagelijks leven.


Klanten aan het woord

Fijne trainingen in kleine groepen. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend.
- Imara

Het is erg fijn om bij FIT&COMMIT te sporten. Het zijn kleine groepen waardoor je ook voldoende persoonlijke begeleiding en tips krijgt. Janaiska weet wat ze doet en waar ze over praat. Ook is het altijd gezellig en sport ik er met veel plezier!

- Eugenie